Ferob Oy myy uudet ja käytetyt teollisusrobotit ja robottiasemat sekä tarjoaa monipuoliset robottipalvelut. etusivu | yhteydenotto | tukisivusto | KUKA

@ferobfi@ferobfi

Official KUKA System Partner
 
  Ferob Oy tarjoaa KUKA-robotit ja robottiasemat hitsaukseen sekä kappaleenkäsittelyyn.


Ferob Oy - Teollisuusrobottien parissa toimiva automaatioalan osaaja

Ferob Oy on vuonna 2011 perustettu kasvava automaatioalan yritys, joka toimii teollisuusrobottien parissa. Vahvinta robottiosaamistamme ovat hitsaus- ja kappaleenkäsittelysovellukset.

Ferob myy laadukkaat saksalaiset KUKA-teollisuusrobotit ja rakentaa robottijärjestelmät käyttäen KUKA:n robotteja ja oheislaitteita. Ferob on virallinen KUKA System Partner ja robotti-integraattori Suomessa. Yrityksestä löytyy myös vahvaa robottiosaamista OTC ja Nachi-robottimerkeissä, joiden parissa työskentelystä löytyy pitkä kokemus.

Yrityksen perustajilla ja avainhenkilöillä on vankka robotiikan kokemus eri tehtävistä. Takana on yhteensä yli sadan robottiprojektin ja 20 työvuoden kokemus robotiikan alalta.

Yrityksen päällimmäisenä liiketoimintaideana on toteuttaa asiakkaidensa robotti-investoinnit mahdollisimman helposti ja kustannustehokkaasti sekä toisaalta mahdollistaa olemassa olevien robottien korkea käyttöaste sekä tuottava, laadukas ja tehokas tuotanto. Ferob Oy:n tavoitteena on tarjota palveluita, tuotteita ja järjestelmiä teollisuusrobotteja käyttäville tai käyttöä suunnitteleville yrityksille, jotka haluavat tehostaa tuotantoaan ja siten parantaa kannattavuutta.

Hyödyt asiakkaalle

Ferob Oy:n tavoitteena on luoda pitkäaikaisia ja luotettavia asiakassuhteita ja kumppanuuksia eri yhteistyötahojen kanssa. Järjestelmätoimitusten ohella tavoitteenamme on, että asiakas voi halutessaan ulkoistaa robottiosaamista ja ostaa ostopalveluina halutun robotiikan asiantuntemuksen. Tämä helpottaa asiakasyritystä robottiosaajien tai tietotaidon puutteessa, eikä asiakasyrityksen tarvitse sitoa ja kouluttaa omaa henkilökuntaansa robotiikkaan.

Ferob Oy:n tavoitteena on tarjota robotiikan asiantuntija-, huolto- ja varaosapalvelut sekä robottijärjestelmät helposti, joustavasti ja kustannustehokkaasti.

Asiakkaat

Ferob Oy:n asiakaskunta koostuu pääasiassa teollisuuden PK-tuotantoyrityksistä, joissa on käytössä teollisuusrobotteja. Valtaosa asiakkaistamme toimii hitsaavan metalli- tai konepajateollisuuden alalla tai suorittaa valmistusta ja kokoonpanoa teollisuudelle.

Toimitilat

Yrityksen 500 neliön toimitilat sijaitsevat Ulvilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Muutimme syyskuun alussa 2018 uusiin suurempiin tiloihin, jotka mahdollistavat yrityksen toiminnan kasvun.

Ferob palveluksessanne

Tervetuloa asiakkaaksemme. Autamme mielellämme kaikin mahdollisin tavoin robotteihin ja automatisointiin liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä ja kysy kuinka voimme auttaa juuri teitä.Ladattava aineisto

Ferob Oy:n logo on ladattavissa eri muodoissa täältä.

Ferob Oy on virallinen KUKA System PartnerFerobilla on korkein AAA-luottoluokitusFerob Oy on Luotettava KumppaniFerob Oy on Suomen Yrittäjät jäsenyritys

Ferob Oy  |  Peltotie 35  |  FI-28400 Ulvila  |  Finland  |  info@ferob.fi  |  Myynti p. 0102 923 920  |  Huolto, varaosat ja tuki p. 0102 923 923