Ferob Oy myy uudet ja käytetyt teollisusrobotit ja robottiasemat sekä tarjoaa monipuoliset robottipalvelut. etusivu | yhteydenotto | tukisivusto | KUKA

@ferobfi@ferobfi

Official KUKA System Partner
 
  Robotiikan asiantuntijapalvelut.


Robotiikan asiantuntijapalvelut

Asiantuntijapalveluidemme myötä tuomme käyttöönne yhteensä yli sadan robottiprojektin ja 20 työvuoden tuoman kokemuksen robotiikan parissa, painottuen kappaleenkäsittelyn ja kaarihitsauksen robottisovelluksiin.

Tiedämme miksi ja miten, mutta osaamme myös toteuttaa ja viedä sen käytäntöön, välttäen tyypillisimpiä sudenkuoppia ja karikkoja, joihin robottiprojekteissa useasti törmätään.

Heitä robottihuolet robottimiehille ja keskity bisneksen tekoon...

KONSEPTISUUNNITELU - Ideoimme ja määrittelemme kuinka jokin työvaihe tai tuotteen valmistus voitaisiin automatisoida. Tavoitteena tuotannon tehostaminen ja kannattavuuden parantaminen automaation avulla.

ESISELVITYKSET - Selvitämme ja käymme läpi ne asiat, jotka vaikuttavat robottihankinnan kannattavuuden tarkasteluun ja onnistuneen investoinnin suunnitteluun. Konsultointityön ja raportoinnin ohella esiselvitys sisältää tarvittavissa määrin käytännön robottitestausta. Olemmekin saaneet paljon kiitosta käytännönläheisestä toteutusmallistamme, joka tuottaa nopeasti ja mutkattomasti konkreettisia tuloksia päätöksenteon tueksi.

TESTIHITSAUKSET ROBOTILLA - Robottiasiantuntijamme selvittävät ja testaavat määrätyn tuotteen robottihitsauksen. Lopputuloksena on hitsausrobotillamme suoritetut testihitsaukset, jotka demoavat käytännön toteutuksen ja kertovat tuoterakenteen robottihitsattuvuuden, hitsausnopeudet, laadun jne. varsin konkreettisesti. Testihitsauspalvelu tarjoaa valmiin testihitsausrobottiympäristön ja robottiasiantuntijan käyttöönne. Testihitsausvaihe voidaan yhdistää esiselvityksiin ja monesti näin tehdäänkin.

ASIANTUNTIJATYÖT - Mikäli olette enemmän tee-se-itse tyyppiä, voitte tehdä suurimman osan itse ja ostaa meiltä vain tarvittavan robottiasiantuntemuksen oli se sitten suunnittelua, valmistusta, asennusta, ohjelmointia, koulutusta tai näiden yhdistelmä.

Saamme sulan hattuumme jokaisesta tuotantoon avustetusta robotista sekä robottihankintaan johtaneesta esiselvityksestä tai testihitsauksesta.

Tule katsomaan sulkahattujamme - ota yhteyttä myyntiimme

puhelin: 0102 923 920
e-mail: Ferob myynti

Ferob Oy  |  Peltotie 35  |  FI-28400 Ulvila  |  Finland  |  info@ferob.fi  |  Myynti p. 0102 923 920  |  Huolto, varaosat ja tuki p. 0102 923 923